Sant Fruitós guanyarà una zona de pícnic amb barbacoes

0
47

Treballs per crear la nova zona de pícnic a l’exterior del bar del camp de futbol de Sant Fruitós AJ Sant Fruitós Operaris treballen aquests dies a adequar una nova zona de pícnic i barbacoes a l’exterior del bar del camp de futbol de Sant Fruitós de Bages . Segons l’Ajuntament, s’estan fent feines de pavimentació amb formigó i sauló, i un petit mur de formigó per salvar desnivells. Un cop es finalitzin aquests treballs s’instal·laran noves tanques, taules de pícnic i també es construirà un espai de barbacoes. Entre les millores que s’estan realitzant també s’hi inclou la col·locació d’una porta que permetrà que es pugui utilitzar el bar encara que el camp no estigui obert. La voluntat, explica el consistori de Sant Fruitós, és “millorar aquest equipament esportiu del que fan ús cada dia més veïns i veïnes”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here