Presenten a Navarcles un llibre sobre la història sanitària del municipi

0
57

El Centre Cultural La Creueta de Navarcles acollirà el divendres, 16 de setembre, a les 7 de la tarda, la presentació del llibre «La medicina a Navarcles. Anàlisi de la topografia mèdica de Navarcles del metge Anicet Gresa de Mirambell (1982-1942)», a càrrec del seu autor, el doctor Armand Rotllan. El llibre recull els aspectes sociosanitaris més rellevants de la vida i la salut dels habitants del municipi abans de la Guerra Civil, i fa un reconeixement al reconegut metge Anicet Gresa de Mirambell, que va dedicar una dècada de la seva trajectòria política a millorar la salut de la gent de Navarcles. Conté documents i informació de gran valor històric del municipi i sobre com era el dia a dia dels habitants. L’acte de presentació del llibre també inclourà una taula amb el doctor Jaume Padrós, president del Col·legi de Metges de Barcelona, ​​i el doctor Eduardo Naya del Río, metge del CAP Navarcles entre 1958 i 2016. Participarà l’alcaldessa, Alba Pérez .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here