Sallent acomiada els actes de festa major i de la Fumera amb una gran afluència

0
63

Sallent va acomiadar ahir la seva festa major, que aquest any ha pogut celebrar en tota la seva plenitud després de la pandèmia i s’ha convertit en una de les edicions de més afluència dels últims anys, tant pel que fa a les activitats organitzades directament per l’Ajuntament com al programa de la Fumera, amb la festa major alternativa. Activitats de cultura popular organitzades per la Fumera | TXUS GARCIA El tret de sortida oficial va ser divendres amb el Demoni com a protagonista, que va fer el pregó des del balcó de l’Ajuntament. Després va ser el moment en què la Torre del Gas es va omplir per desenvolupar part del programa cultural nocturn. I és que la música va ser un gran reclam a les nits, divendres amb el DJ de moda a la Catalunya central, Dj Arzzett, i l’endemà va ser el torn del cap de cartell, Doctor Prats. Tampoc no va faltar l’orquestra Maravella, amb un doble repertori de concert i ball a la plaça de Sant Antoni Claret, que diumenge també es repetiria amb l’orquestra Metropol. Tot plegat s’ha complementat amb la ja consolidada Fumera, la Festa Major Alternativa de Sallent, que ha recuperat tots els espais que havia perdut durant la pandèmia: La Carbonera, el pati i el Magatzem. La festa, autogestionada, ha volgut aquest any donar un missatge reivindicatiu, amb el català com a protagonista. Han tornat els CUBS La infraestructura pròpia de la Fumera ha tornat a la festa major alternativa, i ha estat present per primera vegada al centre del poble. Els sis contenidors de vaixell reconvertits en estructures modulars multifunció han deixat la imatge de més de dues-centes persones implicades. Ahir, a l’hora de tancar aquesta edició encara quedava l’acte final i un dels plats forts de la festa, com és el castell de focs des del Pont de la Concòrdia.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here