El teatre d’Avinyó representa “Davant… i per darrere”

0
76

Actors i actrius que protagonitzen “Al davant i al darrere” Ramon Vilalta El Grup de Teatre d’Avinyó posarà en escena l’obra Al davant… i al darrere, original de Michael Frayn. Amb un elenc de nou actors i actrius i una cuidada escenografia, el grup portarà a l’escenari del Local Catalunya el popular muntatge còmic, que es va estrenar a Londres el 1982. La representació teatral del grup local és un dels actes més esperats de la festa major avinyonenca. Al davant… i al darrere mostra les peripècies d’un grup de teatre amateur per muntar una obra i portar-la de gira. Es tracta de dues comèdies en una, ja que té la particularitat que es poden veure els personatges actuant a l’escenari i entre bambolines en un vodevil esbojarrat, divertit i frenètic. Tot plegat amanit amb el toc d’humor que aporta la formació. Al davant… i al darrere es podrà veure demà i diumenge, a les 10 de la nit, en el marc de la festa major. Tot i això, el muntatge té programades tres sessions més. El dissabte 24 de setembre, a les 10 de la nit, i els diumenges 25 de setembre i 2 doctubre, a les 6 de la tarda. Les entrades es poden comprar anticipades al Casal del passeig d’Avinyó ia la taquilla abans de cada funció (preu: 10 euros).

La festa d’Avinyó recupera tradició i actes populars

Lildami, la Banda Neon i la Selvatana pugen a l’escenari de la Festa Major d’Avinyó

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here