Lildami, la Banda Neon i la Selvatana pugen a l’escenari de la Festa Major d’Avinyó

0
53

La música és un ingredient essencial de la Festa Major d´Avinyó, amb concerts d´estils variats. L’actuació de la Tropical, adreçada als joves, inicia aquest divendres el repertori musical, a les 12 de la nit a la pista polivalent. Després, DD DJ. Aquest dissabte arribarà el plat fort amb el concert del raper Lildami, que està previst que atregui un nombrós públic, majoritàriament jove. Pujarà a l’escenari de la pista polivalent a les 12 de la nit, i després DJ Òscar Nadal. I per al públic adult, també demà, ball amb Café Trio, a les 11.30 de la nit al pavelló. I a la tarda, a 2/4 de 5 al passeig, Disc Rock Show. 40 anys de Ràdio Avinyó i el Pub Tani. Diumenge, la protagonista serà l’orquestra Selvatana, amb l’audició de sardanes de les 5 de la tarda a la plaça Major, el concert de les 7 al pavelló, i el ball de les 11 de la nit. A més, com a novetat, diumenge a la tarda, hi haurà Brunch Electrònic amb DD DJ, a les 6 al pati del Centre Cívic Can Tutó. Dilluns, el Grup Mil·lènium amenitzarà el ball-vermú de les 12 al passeig, el cafè-concert de les 4 al passeig, i el ball de confeti de les 10 de la nit al pavelló. I per als joves, les versions de la Banda Neó seran un reclam a la pista polivalent, a partir de les 12 de la nit. Dimarts, 20 de setembre, tancarà la festa el ball amb Josep Maria d’Avinyó, a 2/4 de 7 al pavelló.

La festa d’Avinyó recupera tradició i actes populars

El teatre d’Avinyó representa “Davant… i per darrere”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here