Sant Salvador es dota d´un pla que marca accions de futur en matèria d´habitatge

0
52

Vista general de Sant Salvador de Guardiola DIBA L’Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola disposa des d’ara d’un pla d’actuació municipal d’habitatge. És un instrument que defineix les polítiques en aquest àmbit per als propers anys. Analitza les actuacions que s’estan fent i les que es podrien fer per combatre els aspectes que més preocupen. L´estudi l´han elaborat els tècnics de l´Ajuntament, amb l´assessorament de l´Oficina d´Habitatge de la Diputació de Barcelona. L’informe recull 21 actuacions que desitgen reorganitzar la gestió municipal de l’habitatge i garantir la creació dels immobles protegits necessaris per cobrir les necessitats actuals i futures de la població. A més, té per objectiu aprofundir en el coneixement de l’estat d’ocupació i de conservació del parc d’habitatges. Finalment, recull una sèrie daccions per a la creació dhabitatge públic.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here