El gegant vell restaurat protagonitza els actes de la Festa Major d’Avinyó

0
73

Avinyó va viure ahir la jornada central de la festa major d’aquest any amb la trobada de gegants com a gran protagonista. Aquesta vegada comptava amb l’al·licient que el grup gegant estrenava la restauració del gegant vell, el Moro, que divendres ja es va revelar en el marc de l’acte inaugural. Un total de vuit grups i els bastoners d’Avinyó van participar ahir al matí a la trobada de gegants on els amfitrions, el Joan del Vi i la Pepeta de la Rovirassa, van poder estar acompanyats del gegant vell del poble, el Moro, que després de una acurada restauració va poder lluir amb tota la seva esplendor. Va ser una matinal de cultura popular que ja va tenir el seu preàmbul dissabte a la tarda amb la trobada castellera, que va reunir els Picapolls de la Gavarresa, els Tirallongues de Manresa i els Castellers de Santpedor. El concurs de paelles, amb prop de 400 persones, la representació teatral i el concert de Lildami, que va omplir la sala Polivalent, van ser alguns dels actes més concorreguts de dissabte. Ahir la festa es va completar amb el concert i el ball de l’Orquestra Selvatana. Els actes, que s’allarguen fins demà, avui segueixen amb animació infantil i el ball de confeti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here