Més de 150 persones participen a la marxa solidària per la lluita contra el càncer a Castellbell

0
44

Més de 150 persones participen a la marxa solidària per la lluita contra el càncer a Castellbell | AJUNTAMENT DE CASTELLBELL Més de 150 persones es van inscriure a la segona edició de la marxa solidària per la lluita contra el càncer a Castellbell i van aportar el seu gra de sorra per fer front al càncer i donar suport a tots els serveis de l’Associació Espanyola Contra el Càncer. Per segon any, la marxa es va dur a terme dins dels actes de la Diada. Els participants van recórrer la ruta del romànic montserratí en un recorregut de 7 quilòmetres. Més de 150 persones participen a la marxa solidària per la lluita contra el càncer a Castellbell | Títol del conveni AJUNTAMENT DE CASTELLBELL

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here