Sant Fruitós obre la sol·licitud per a diferents plans d’ajuda a l’àmbit escolar

0
59

L’Ajuntament de Sant Fruitós ha obert el període per presentar sol·licituds per optar a diferents ajuts de menjador als centres educatius del municipi i per al transport dels alumnes d’educació postobligatòria. L’ajuda per al menjador dels nens de l’escola bressol Les Oliveres va destinada a famílies amb situacions socioeconòmiques desafavorides i per optar cal estar empadronat al municipi, haver sol·licitat el servei de menjador al centre i complir els requisits de renda inclosos a les bases de la subvenció. Aquest ajut es pot sol·licitar fins al 24 de setembre. Pel que fa a l’ajuda del 50% del cost del menjador escolar per aquells nens empadronats a alguna de les urbanitzacions del municipi i que estudiïn en centres públics del nucli, es pot sol·licitar fins al 15 d’octubre. Finalment, per als alumnes que cursin batxillerat o cicles formatius, s’ha obert la convocatòria d’ajuts per a les despeses de transport amb autobús fins als seus centres educatius.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here