Sant Vicenç compleix amb la tradició de la trobada al santuari de Castellet

0
47

Sant Vicenç va celebrar el diumenge el tradicional Aplec de Castellet amb una matinal d’activitats al voltant del conjunt monumental. La festa es va iniciar a les 9 del matí amb la sortida des de l’església d’una comitiva amb els gegants Mariano i Paula (barons de Castellet) i els grallers de l’entitat per anar fins al pla de sota l’ermita, on van tenir lloc els diferents actes. En arribar es va repartir coca i mistela entre els assistents, ia 2/4 de 11 va començar la missa. Després es van iniciar les actuacions de caràcter tradicional, amb les danses de l’Esbart, el ball dels gegants (vals de Castellet) i el ball de sardanes. La trobada es va tancar amb un dinar popular al mateix pla elaborat per l’entitat Ceps i Manduca. L’accés a l’ermita i el conjunt medieval, situats al cim del turó, està tancat en espera de completar el projecte de remodelació que es duu a terme.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here