Súria comença obres per a la consolidació de dues façanes del castell

0
5

Súria posa en marxa aquesta setmana les obres per a la consolidació de dues façanes del castell i l’obertura d’un nou pas al sobreabsis de l’església del Roser, després de la instal·lació durant els darrers dies de les bastides que han permès accedir a aquests espais. L’actuació permetrà millorar la conservació i la connectivitat d’aquests edificis emblemàtics de la vila, a més de posar en valor diferents elements patrimonials. Les obres afectaran les façanes oest i sud del castell, fetes malbé per l’envelliment i el pas del temps, i la façana nord de l’església del Roser, que delimita l’espai de la tanca del castell. També es preveu actuar a la coberta de l’antic absis del temple ia la rampa d’accés al recinte del castell. En total, l‟actuació es desenvoluparà sobre una superfície de 591,56 metres quadrats de façana i 39,12 metres quadrats d‟absis. L’habilitació d’un pas de connexió entre el tancament del castell i el sobreabsis de l’església oferirà un nou itinerari de visita entre aquests dos espais. El pressupost de licitació de les obres és de 229.006. El finançament compta amb ajuts de la Diputació de Barcelona i de la Generalitat. Inici de les obres de renovació del parc infantil del Poble Vell Aquesta setmana també han començat les obres de renovació del parc infantil del Poble Vell, ubicat a la carretera de Sant Salvador. Aquesta actuació es fa a sol·licitud de l’Associació de Veïns del Poble Vell, dins dels pressupostos participatius de l’Ajuntament. El pressupost d’aquesta actuació és de 24.302 euros, incloent-hi l’obra civil i l’adquisició dels nous jocs. La coordinació del projecte és a càrrec de l’àrea municipal d’Urbanisme.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here