Llarena tanca la instrucció contra Anna Gabriel per un delicte de desobediència

0
32

Anna Gabriel el dia que va testificar al Tribunal Suprem RICARDO RUBIO/EUROPA PRESS El magistrat Pablo Llarena ha conclòs la instrucció contra l’exdiputada de la CUP i sallentina Anna Gabriel per un delicte de desobediència. Gabriel, que va marxar a Suïssa, va comparèixer el 19 de juliol del 2022 per sorpresa al Tribunal Suprem i va prestar declaració el 14 de setembre. Va quedar en llibertat provisional amb càrrecs. Llarena ha acordat ara la conclusió del sumari i el pas següent serà la celebració del judici per part de la sala competent. En el cas de l’exconsellera Meritxell Serret, que va fer servir una estratègia similar a la de Gabriel, la causa es va enviar a Catalunya.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here