Súria fa públic el pla que fixa accions per promoure l’educació ambiental

0
50

Súria ha publicat el Programa d´Educació Ambiental per donar a conèixer les propostes d´accions i projectes en aquest àmbit per als propers anys. Aquest document, que ja va ser aprovat pel ple municipal, defineix les actuacions i els objectius per a la sensibilització mediambiental a través d’iniciatives dirigides a les escoles, famílies, entitats, activitats econòmiques i ciutadania en general. Es proposa més d?una trentena d?accions que s?articulen al voltant de les temàtiques de biodiversitat i entorn natural, energia i canvi climàtic, residus, aigua, mobilitat i consum responsable. El programa l’ha redactat l’empresa especialitzada Gaia serveis ambientals amb el suport tècnic de l’oficina d’educació i promoció ambiental de la Diputació.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here