Santpedor celebrarà la Fira de Sant Miquel sense restriccions

0
6

Santpedor tornarà a celebrar la Fira de Sant Miquel amb la normalitat abans de la pandèmia. El programa d’actes inclou un ampli ventall d’activitats, algunes de les quals van començar el cap de setmana passat i s’allargaran fins aquest diumenge, amb el plat estrella de la fira de productes naturals i ecològics als carrers del nucli antic, amb músics i artistes al carrer. La novetat de diumenge és que la fira de productes naturals i ecològics, que se celebra al marc de la Fira de Sant Miquel, comptarà amb un espai infantil al carrer Passeig, on hi haurà mercat infantil, jocs de construcció Kapla i un planetari. A més, també s’han programat contes infantils tant al matí com a la tarda a la placeta de Cal Clarassó. Entre els diversos actes culturals programats també destaquen el concert d’Electrobacasi i l’obra teatral La dona del segon tercera, amb Àurea Márquez. Les entrades es poden comprar a l’Ajuntament o mitjançant codetickets. També està prevista la inauguració de l’exposició VI_suals al Convent de Sant Francesc, amb la col·laboració de la DO Pla de Bages, un taller d’art teràpia i una visita teatralitzada pels voltants de la Sèquia, entre d’altres. Com ja és habitual, les entitats del poble tindran protagonisme durant tot el cap de setmana, amb parada a la fira i mostres de cultura popular com la trobada de gegants, la festivitat castellera o el correfoc. Les foodtrucks a Cal Llovet i la taverna popular de la Fira a la placeta del Born oferiran menjar, beguda i propostes musicals divendres, dissabte i diumenge. El mateix diumenge en alguns dels restaurants del poble podreu gaudir del menú de fira, la tradicional cabra estofada però adaptada a la cuina d’avui.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here