Santpedor viu una multitudinària Fira de Sant Miquel

0
47

Santpedor viu aquest diumenge una nova edició de la Fira de Sant Miquel que és multitudinària. Els carrers del centre de la vila estan totalment plens de gent que passeja entre les parades de tota mena: alimentació, artesania, moda i fins i tot també es poden veure alguns bolets. Tampoc no hi falten les parades de diferents entitats del poble. Un dels punts neuràlgics del diumenge al migdia és la plaça de l’Església on hi ha l’exhibició castellera amb les colles de Santpedor, Terrassa i Castellar del Vallès. Més enllà de les diferents parades, a diferents carrers del centre del municipi es fan diferents activitats d’animació. Entre els visitants, hi havia del mateix municipi i de la resta de la comarca. Entre ells, Joana Navarro, de Manresa, que ve amb la parella i el fill. “Volíem sortir i en veure que feia bon temps però sense gaire calor hem decidit venir a la fira”, on se sorprenia de la gran quantitat de gent que hi havia. La fira continuarà tot aquest diumenge amb les parades al carrer i altres activitats com el concert de tribut a Bryan Adams i el teatre de la dona de la 3a 2a a càrrec d’Àurea Márquez.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here