Les festes de Durango s’anunciaran amb un cartell amb signatura de Navàs

0
70

L’obra presentada per Jaume Gubianes que serà el cartell de les festes Un cartell realitzat pel dissenyador gràfic navasenc Jaume Gubianes ha estat el guanyador del concurs que convoca anualment la població biscaïna de Durango per anunciar i difondre les seves populars festes de Sant Faust, que tindrà lloc a mitjan octubre. La proposta presentada per l’il·lustrador bagenc, que amb el seu estil característic mostra un mosaic dels elements més representatius de la festa, va ser la seleccionada entre un total de 34 projectes que van accedir al concurs. La proposta del navasense es va emportar el 30% de vots de la consulta popular De fet, va obtenir un suport molt important, ja que malgrat l’ampli ventall de propostes, es va emportar gairebé un terç dels vots (en concret, el 30,1 %) emesos, ja que el veredicte es fa per selecció popular. Les persones interessades van poder emetre el vot pel cartell favorit tant a través del web de l’Ajuntament de Durango com de forma presencial en tres emplaçaments que es van habilitar. L’obra presentada per Jaume Gubianes que serà el cartell de les festes

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here