Santpedor celebra la verema amb un joc de pistes interactiu al Sindicat

0
14

Santpedor ha programat per a aquest cap de setmana l’escapament room ‘La revolta dels rabassaires’, un joc de pistes interactiu coincidint amb l’època de verema. El joc vol traslladar els participants l’any 1923 per posar-los a la pell dels i les vinyes de Santpedor i enfrontar-los al repte de fer una verema, combatre els terratinents i omplir la bota de vi. Els participants hauran de resoldre diferents proves físiques i desxifrar enigmes a través d’una app i un mòbil per grup, tot això dinamitzat per personatges caracteritzats com a santpedorencs de fa cent anys. Amb punt d’inici a la plaça del Sindicat, l’escapament room té una durada aproximada d’una hora i mitja i es podrà fer tant el dissabte com el diumenge per a grups de 3 a 5 persones. L’activitat, que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i el desenvolupament de la start up bagenca Gaudire, és gratuïta però cal inscripció prèvia. La proposta s´engloba en la iniciativa de les regidories de turisme i patrimoni de donar a conèixer els atractius del poble a través d´un servei regular de visites i rutes guiades dels elements patrimonials, naturals, històrics i emblemàtics de Santpedor. La visita coincideix sempre amb els dissabtes de plaça, cada primer dissabte de mes, que compten amb el mercat de proximitat i el mercat de la rampoina a la plaça Gran U d’octubre.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here