El centre de visitants del Geoparc de la Catalunya Central a Sallent s’obre al públic aquest dissabte

0
14

Centre de visitants del Geoparc de la Catalunya Central a l’antic CAT de Sallent GEOPARC El centre de visitants del Geoparc de la Catalunya Central a l’antic CAT de Sallent obrirà les portes al públic aquest dissabte dia 1 d’octubre. El centre ofereix informació sobre el Geoparc a través de 5 panells lluminosos i un audiovisual i vol ser la porta d´entrada i punt de referència per a totes aquelles persones que visitin el Geoparc de la Catalunya Central, oferint una visió global de la riquesa geològica del territori . Als panells es pot conèixer quins són els principals valors geològics del territori, quins recursos turístics existeixen, els principals elements patrimonials i culturals i també què és un geoparc i com funciona la xarxa de geoparcs de la UNESCO. De moment, el centre estarà obert tots els caps de setmana i festius fins dia 11 de desembre i l’entrada serà lliure. L’horari d’obertura de 9.30 del matí a 2 del migdia. L’objectiu és que el proper any es pugui obrir de manera permanent. Tot i que la visita serà lliure, al llarg de les properes setmanes s’organitzaran una sèrie d’activitats divulgatives per dinamitzar-lo, que properament es donaran a conèixer. Aquests actes coincidiran amb la celebració del desè aniversari des que la UNESCO va reconèixer el Geoparc de la Catalunya Central per formar part de la xarxa mundial de geoparcs.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here