Santpedor celebra la verema amb un joc de pistes interactiu pel municipi

0
15

Santpedor ja va acollir un joc interactiu el maig passat | AJUNTAMENT SANTPEDOR Santpedor ha programat per a aquest cap de setmana la fuita room La revolta dels rabassaires, un joc de pistes interactiu, coincidint amb l’època de verema. El joc vol traslladar els participants l’any 1923 per posar-los a la pell dels i les vinyadores de Santpedor i enfrontar-los al repte de fer una verema, combatre els terratinents i omplir la bota de vi. Els participants hauran de resoldre diferents proves físiques i desxifrar enigmes a través d’una app i un mòbil per grup, amb la dinamització de personatges caracteritzats com a santpedorencs de fa cent anys. Amb punt dinici a la plaça del Sindicat, el joc té una durada aproximada duna hora i mitja i es podrà realitzar tant el dissabte com el diumenge per a grups de 3 a 5 persones. L’activitat, que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i el desenvolupament de la start up bagenca Gaudire, és gratuïta però cal inscripció prèvia. La proposta s´engloba en la iniciativa de les regidories de turisme i patrimoni de donar a conèixer els atractius del poble a través d´un servei regular de visites i rutes guiades pels elements patrimonials, naturals, històrics i emblemàtics.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here