L’Ajuntament de Sant Fruitós adjudica la segona fase de reurbanització del carrer del Padró

0
50

El carrer del Padró, en el tram comprès entre els carrers Sant Benet i la plaça Lluís Espinal, i també el carreró que porta a les Eres, a tocar de la plaça de la Vila, seran objecte d’una actuació de reurbanització a partir del novembre. Aquest mes s‟han adjudicat les obres de millora integral d‟aquest tram del carrer, que consistiran principalment en la reposició de les instal·lacions de clavegueram, la renovació de la xarxa d‟abastament d‟aigua potable i la reforma d‟una part de l‟enllumenat existent. També s’inclourà nova vegetació amb zones de reg al carreró que connecta amb les Eres, s’enterrarà la part del cablatge aeri que actualment travessa el vial i, finalment, es tornarà a pavimentar tot el tram per donar prioritat als vianants. Abans d’aprovar el projecte, l’Ajuntament el va presentar als veïns i veïnes de la zona i fruit de les reunions mantingudes es van incloure modificacions, com el canvi de paviment que es col·locarà o la ubicació de places d’aparcament al vial que porta a la plaça de la Vila, on s’eliminaran les que en aquests moments són per a la Policia Local per crear noves places públiques. Les obres daquesta fase shan adjudicat per import de 758.846 euros i està previst que durin uns set mesos. La fase següent prevista en aquest àmbit inclou executar la reurbanització de la plaça Lluís Espinal.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here