L’esclafament popular de raïm serà un bon atractiu diumenge a Artés

0
44

Petits i grans podran aixafar raïm amb els peus, diumenge al migdia a Artés Arxiu/Oscar Bayona La plaça Major (o plaça Vella) d’Artés és l’epicentre de la Festa de la Verema del Bages, amb activitat al voltant de la vinya i el va venir durant tot el cap de setmana. Un dels reclams és l’esclafament popular de raïm, que aquest any es podrà tornar a fer sense restriccions, després del parèntesi de la còvid. Tot i això, a diferència d’altres anys, no es baixarà prèviament a la vinya a recollir el raïm perquè com aquest any la verema ha estat primerenca, bona part del raïm ja s’ha veremat. Diumenge a les 12 del migdia es farà l’esclafament de raïm de la manera més clàssica: amb els peus. La conversió del raïm en most i el taller artesanal de most són propostes que segur atrauran un nombrós públic, sobretot nens i nenes. Joc de pistes de verema Una altra proposta adreçada al públic infantil i familiar és el joc de pistes de verema de dissabte al matí, amb sortida des de davant de la Guarderia d’Artés. És una activitat d’orientació gratuïta per descobrir aspectes de la vinya i el vi, l’agricultura i la producció alimentària local. A càrrec de Dinàmic Guies, és lliure i gratuïta i es podrà iniciar a qualsevol hora dins de la franja horària de 10 a 12h.

Creix l’oferta de tasts de la Festa de la Verema per conèixer vins

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here