El TNC celebra 25 anys amb una peça monumental del xocolater bagenc Enric Rovira

0
67

El Teatre Nacional de Catalunya va celebrar dijous l?acte del 25è aniversari i ho va fer amb una espectacular creació d?autoria bagenca. Es tractava d’una peça de 100 quilos de xocolata creada per la xocolatera Enric Rovira, que té el seu obrador a Castellbell i al Vilar. Es tractava d’un disseny ple de simbolismes que, essencialment, representava la façana principal i l’escalinata del teatre, en versió lliure i xocolatera, segons detallava ell mateix al compte de facebook. A la façana es dibuixava la bandera, amb quatre barres de xocolata negra gravades amb la quadrícula de les butaques de la sala gran, un homenatge als espectadors. I cinc barres de xocolata blanca, més lluminoses i amb el teló aixecat, que honraven tots els de darrere del teló i de sobre de l’escenari. Cinc columnes, una per cadascun dels directors que ha tingut el teatre: la primera i la central per Josep Maria Flotats i les altres, seguint d’esquerra a dreta i cap als extrems, per Domènec Reixach, Sergi Belbel, Xavier Albertí i Carme Portaceli . Tot precedit per la gran escalinata que representava el camí i trajectòria dels 25 anys, en record i homenatge a l’arquitecte, Ricardo Bofill. La pega gegantina va servir per bufar les espelmes d’aniversari, per brindar pel passat, el present i el futur del teatre i, òbviament, per fer un brindis amb xocolata de primera qualitat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here