L’Ajuntament de Sant Vicenç fa el primer pas per fer realitat el projecte de la piscina coberta

0
66

Piscines de Sant Vicenç de Castellet Arxiu/David Bricollé L’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet ha iniciat aquest mes de setembre el projecte de la piscina coberta a la zona esportiva. El consistori té a punt el procés de licitació de la redacció del projecte per cobrir la piscina i els propers dies començaran els tràmits per licitar el contracte de serveis que ha de permetre redactar el projecte bàsic i executiu. Durant els darrers dies, l’Ajuntament ha mantingut dues trobades informatives, amb entitats esportives i amb tots els grups municipals, per explicar-los en quin punt es troba el projecte, que va haver de ser detingut com a conseqüència de la situació de pandèmia. El projecte inclou la construcció d´una nova piscina coberta amb dos gots al costat de l´actual pavelló esportiu, amb la voluntat d´optimitzar els recorreguts i minimitzar l´ocupació de nous espais. L’obra inclourà l’ampliació de les instal·lacions del gimnàs municipal i dels vestidors. La piscina coberta amb tots dos gots permetrà fer compatibles les activitats de competició amb les de lleure i salut. La voluntat de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet és tenir acabat el concurs de projectes amb les cinc propostes finalistes a la primavera, una de les quals haurà de redactar el projecte, i que el proper mandat s’executin les obres.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here