Santpedor renova els senyals i cartells informatius turístics

0
12

Un dels cartells nous que s’han instal·lat a Santpedor AJ. SANTPEDOR Santpedor ha completat una renovació de la senyalització turística. Des d’ara es poden veure nous senyals i panells informatius a punts com l’encreuament de la Carretera de Manresa amb la Carretera de Callús, el carrer de la Vall, el carrer Ample, els portals de Sant Francesc, Berga i Cal Quatre o les Font de les Escales, entre d’altres. Aquesta intervenció s’afegeix a diferents iniciatives que al llarg d’aquest any s’han anat duent a terme al municipi per promoure el turisme, com la posada en servei recent de l’oficina d’informació ubicada a l’antiga capella de Cal Clarassó, o el impuls de les rutes guiades temàtiques un dissabte al mes.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here