Prop de 200 persones participen a Santpedor en una fuita room basada en l’antiga verema

0
43

Santpedor ha viscut aquest cap de setmana una activitat familiar en format ‘escapament room’, en què han pres part prop de 200 participants, repartits en grups de 3 a 5 persones, coincidint amb l’època de verema i al voltant del Celler Cooperatiu. El dissabte durant tot el dia i el diumenge al matí, el joc interactiu ‘La revolta dels rabassaires’ ha posat els participants a la pell dels i les vinyes de Santpedor de principis del segle XX i els ha enfrontat, a través de superar proves físiques i resoldre enigmes a través duna app, al repte de fer una verema, combatent els terratinents i omplint la bota de vi. Un moment de l’activitat al celler cooperatiu AJUNTAMENT DE SANTPEDOR L’activitat, impulsada per la regidoria de turisme i patrimoni de l’Ajuntament de Santpedor, ha comptat amb el suport de la Diputació de Barcelona i amb el desenvolupament i la col·laboració de la start up bagenca Gaudire .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here