Sant Fruitós crea un servei de suport als infants a l’aprenentatge fora de l’escola

0
47

Sant Fruitós de Bages ha engegat aquest curs escolar un nou servei que pretén ajudar i donar suport als infants ia les seves famílies a l’aprenentatge fora de l’aula. Es tracta de l’Espai Deures Clic Reforç, una iniciativa impulsada per l’Ajuntament perquè els infants puguin fer tasques escolars amb l’acompanyament d’un adult. Aquest projecte va destinat a nens i nenes d’entre tercer de primària i primer d’ESO que tinguin dificultats per fer les tasques que se’ls encarreguen des de l’escola i se’ls facilita un espai on poder fer-les de manera tranquil·la i en petit grup. Els alumnes vénen derivats directament des de les escoles, que són les encarregades de seleccionar aquells nens que més requereixen aquest servei, ja sigui per dificultats idiomàtiques, per poca disponibilitat dels pares i mares per fer l’acompanyament o per manca d’un espai adequat a casa per poder fer els deures. El servei s’oferirà cada tarda de dilluns a divendres a la biblioteca, i es treballarà cada dia amb un petit grup entre 6 i 7 alumnes. Aquest servei, complementari a l’espai socioeducatiu Cal Clic, amb llarga trajectòria al municipi, s’ha engegat aquest dilluns 3 d’octubre i donarà servei a les tres escoles del municipi ia l’institut.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here