Unes 150 persones donen suport a Adriana Delgado pel judici contra la taula del Parlament

0
41

Unes 150 persones es van concentrar aquest dimarts a la nit a la plaça Major de Sant Vicenç de Castellet per mostrar el seu suport a Adriana Delgado pel judici que començarà demà al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. Entre els assistents hi ha la vicepresidenta del Parlament, ara amb funcions de presidenta, Alba Vergés, el diputat i alcalde cardonès Ferran Estruch, l’alcalde de Sallent, Oriol Ribalta, i el de Monistrol de Montserrat, Joan Miquel Rodríguez, a més de diferents regidors .

25 Unes 150 persones donen suport a Adriana Delgado pel judici contra la mesa del Parlament Àlex Guerrero A l’acte s’ha llegit un manifest de suport en què es demana la seva absolució. Al text es considera «insòlit que en un parlament no es pugui parlar». També remarca que amb el judici “es restringeix de forma flagrant la llibertat d’opinió” i que l’estat “utilitza de manera abusiva els aparells repressors, entre ells el sistema judicial”. Al manifest també es considera que la causa està “plena d’irregularitats i de maniobres fosques que la desacrediten de dalt a baix”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here