Artés celebrarà el Correllengua, aquest diumenge

0
71

Activitat d’una edició anterior del Correllengua d’Artés ARXIU PARTICULAR Artés celebrarà aquest diumenge a la tarda el Correllengua, organitzat per l’Ateneu Popular la Hoz, al Parc de Can Cruselles, una edició en què es retrà homenatge a Joan Fuster. La jornada començarà a 2/4 de 5 amb uns tallers de cultura popular. A les 6/6 de sis hi haurà l’hora del conte, que anirà a càrrec de Rosa Fité i presentarà Contes que expliquen i si vols diu que diuen. Una hora més tard hi haurà berenar popular i la lectura del manifest, a més de textos de Joan Fuster, que seran obertes a qualsevol de les participants. Per tancar la jornada, hi haurà el concert de Carles Belda i Marc Serrats, que començarà cap a les dues de vuit. Així mateix, des del 3 al 7 doctubre s’ha exposat a la Biblioteca municipal una recopilació d’obres de l’autor homenatjat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here