L’escola Pla del Puig celebra una jornada de portes obertes per donar a conèixer el nou equipament

0
64

L’escola Pla del Puig celebra una jornada de portes obertes per fer conèixer el nou equipament | JAUME GRANDIA L’escola Pla del Puig de Sant Fruitós de Bages va celebrar una jornada de portes obertes perquè tots els veïns i veïnes poguessin veure aquest nou equipament que s’ha engegat aquest curs escolar. Durant la jornada es va celebrar un berenar popular obert a tothom. Els més nois i les seves famílies van gaudir de l’espectacle d’animació infantil Que comenci la gresca un espectacle amb música en viu, màgia i humor. L’acte el va organitzar la comunitat educativa, l’AFA de l’Escola Pla del Puig i l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages. L’escola Pla del Puig celebra una jornada de portes obertes per fer conèixer el nou equipament | JAUME GRANDIA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here