Sant Vicenç posa en marxa una trobada per recuperar la tradició de la cuina amb conill

0
46

Sant Vicenç celebrarà el diumenge el primer Aplec del Conill, un certamen que vol promoure la recuperació de la tradició de la cuina basada en aquest producte. Es tracta d´una iniciativa que promou l´entitat gastronòmica Ceps i Manduca, amb la col·laboració de l´Ajuntament, i que tindrà un dinar popular al parc de la Plaça Catalunya. El certamen inclourà un concurs gastronòmic a través del qual s’escolliran les millors receptes amb el conill com a element protagonista. La jornada començarà a les 10 del matí amb la recepció dels participants i l’inici de l’elaboració de les receptes pròpies. Abans del dinar popular, el jurat tastarà els plats i premiarà les millors receptes. A continuació, se celebrarà el dinar popular al parc de la Plaça Catalunya. La inscripció és gratuïta per a les persones i grups que portin els ingredients i els utensilis per elaborar els seus plats. L’Ajuntament els cedirà taules i cadires per poder preparar el dinar i, posteriorment, esmorzar. En paral·lel, els tiquets per al públic que assisteixi al dinar tenen un preu de 15 euros que inclou el menú de l’aplec (entreteniments, conill a la míquili-mòquili, postres, begudes i pa). Els tiquets es poden adquirir a l’establiment Fotografia Jordi Largo o bé a través de la pàgina web entrapolis.com Els guardons del jurat inclouran els premis a la recepta més original, a la millor presentació ia la millor recepta. Les elaboracions premiades es publicaran a la pàgina web de lentitat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here