El bus de Castellbell a Terrassa pel parc circularà els caps de setmana i els festius

0
46

Bus del parc de Sant Llorenç del Munt DIBA A partir del 12 d’octubre, es reprèn el servei de la línia M12 del Bus Parc de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, que va des de Terrassa fins a Castellbell i el Vilar passant per Rellinars, com a servei a comanda els caps de setmana i festius. Els dies feiners funciona com a línia regular. El transport a la demanda és un servei públic que té un recorregut i uns horaris establerts, però que només es presta si abans s’ha reservat, per la qual cosa no funciona si no hi ha reserves, amb el consegüent estalvi de recursos i emissions. Els usuaris que estiguin interessats a utilitzar aquesta línia els caps de setmana i festius caldrà que, en primer lloc, es descarreguin l’app gratuïta al web Mi Bus DX, disponible per a Android i iOS. Per reservar el trajecte, heu d’escollir la parada d’origen i la destinació i seleccionar la data i l’hora. A continuació, l’usuari rebrà un QR que és el que haurà de mostrar al conductor quan pugi a l’autobús. Les reserves via app es poden fer fins una hora abans del servei. A banda de l’app o web, també és possible reservar de dilluns a divendres laborables entre les 8 i les 17 h trucant al telèfon 937 780 088. La reserva és gratuïta i, un cop a l’autobús, caldrà validar el títol integrat o bé pagar el servei en efectiu. L’altra línia de bus del parc, que va de Terrassa a Mura i Talamanca passant per Coll d’Estenalles, continua oferint servei regular els festius i els caps de setmana.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here