La consellera de Cultura, Natàlia Garriga, visita Sant Benet de Bages

0
37

La consellera Garriga amb les autoritats locals i de la delegació central, a Sant Benet AJUNTAMENT DE SANT FRUITÓS La consellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Natàlia Garriga, ha visitat aquest divendres al migdia el monestir de Sant Benet de Bages. Durant la seva estada al complex cultural, aprofitant que aquesta jornada estava present a la Fira Mediterrània, la consellera ha estat acompanyada per l’alcaldessa de Sant Fruitós de Bages, Àdria Mazcuñan, l’alcaldessa de Navarcles Alba Pérez, l’adjunt a la Direcció de la Fundació Catalunya La Pedrera, Carles Ribas, i el director dels Serveis Territorials de Cultura a la Catalunya Central, Francesc Serra. Durant la visita, la consellera de Cultura ha pogut conèixer de primera mà el monestir bagenc i els diferents espais que componen el complex Món Sant Benet, així com també els diferents projectes culturals que es duen a terme tant a l’equipament com al municipi de Sant Frutós.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here