Un foc crema tres quads i una moto al costat d’un cobert a Sant Mateu de Bages

0
68

Vista general del lloc on s’ha produït l’incendi, un cop apagat BOMBERS Un incendi a hores d’ara ja extingit ha provocat aquest divendres a Salo (Castellnou de Bages) destrosses de material que hi havia al costat d’una de les parets exteriors d’un cobert. En concret, Bombers va rebre vint minuts després de les 7 l’avís d’aquest foc, que va acabar cremant quatre quads i una moto que hi havia al costat d’un cobert. També s’han cremat uns 100 m² de vegetació que hi havia a prop. Tot i això, segons ha concretat Bombers, l’incendi no s’ha arribat a propagar a l’interior de l’edificació. Zona de matolls que també ha cremat Bombers Bombers, que ja ha donat el foc per apagat, ha treballat amb dues dotacions.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here