Josep Joan Roda tornarà a encapçalar la llista de Navarcles En Comú Podem

0
42

Josep Joan Roda, actual segon tinent d’alcalde i regidor de Medi Ambient i Medi Natural a l’Ajuntament, repetirà com a candidat de Navarcles En Comú Podem a les properes eleccions municipals. L’alcaldable ha destacat que aquesta legislatura “hem estat garantia de treball, estabilitat i tranquil·litat per als veïns i veïnes de Navarcles”, fent referència a la “solidesa” del seu grup en un mandat que ha tingut moments complexos amb la sortida de l’alcalde i regidors de les altres dues formacions polítiques que conformen el govern municipal (Ara Navarcles i la CUP). Roda va agrair a l’assemblea, als membres del grup local dels Comuns, «el compromís i l’energia» que han destinat al projecte per fer possible estar al govern i així poder dur a terme «els avenços i millores per Navarcles als que s’havien compromès, que em fa tenir més força i il·lusió per seguir al capdavant». L’actual regidor ha subratllat que “encara queda feina per fer” i que en un context amb múltiples crisis “tenim un gran repte” perquè l’emergència climàtica, energètica i social, “que ja tenim aquí, ens han de fer construir entre totes, un futur que no deixi ningú enrere, actuant a favor del progrés i sent un poble referent en la lluita contra el canvi climàtic.” Finalment, ha destacat que és “des d’aquesta solidesa i experiència adquirides al govern i la bona feina feta que podem i volem liderar les bones polítiques fetes fins ara i les que encara són necessàries per fer de Navarcles un poble més habitable, més sostenible, més verd i que té en compte tots els veïns i veïnes».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here