La santvicentina Tamara Garcia és la nova número dos d’Interior

0
40

La santvicentina Tamara Garcia ha estat nomenada secretària general del departament dInterior de la Generalitat. Fins ara, la nova número dos de la conselleria que dirigeix ​​Joan Ignasi Elena era directora de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya. Nascuda el 1977 a Sant Vicenç de Castellet, García és llicenciada en Psicologia Social i de les Organitzacions i té un Màster d’Esade en Direcció Pública (Executive Manager Public Administration, EMPA) així com un Postgrau en gestió de la formació contínua a les organitzacions i un Màster en Alta Funció Directiva. Abans de dirigir l’ISPIC havia estat cap del Gabinet Tècnic del Departament de Justícia i prèviament va ser la responsable de l’Àrea de la Catalunya Exterior del Departament d’Afers, Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència. Anteriorment i dins de l’ISPIC, havia estat la Cap del Servei de formació Policial (Abril 2012- Novembre 2016), Cap del Servei de Formació Continuada (2010-2012), Responsable de Recerca (2008-2010) i Cap de Secció de Formació de Actualització, Comandaments i Especialitats (2004-2008). A més, també havia treballat a lEscola dAdministració Pública de Catalunya. La bagenca ocuparà aquest nou càrrec arran dels moviments motivats per la sortida de Junts del Govern. En concret, Garcia pren el relleu a Oriol Amorós, que passarà al departament de Drets Socials que està encapçalat per Carles Campuzano. Amb una llarga trajectòria política a diversos càrrecs d’ERC, Amorós va ser secretari d’Immigració de la Generalitat el 2006, secretari d’Igualtat, Migracions i Ciutadania el 2016, i entre el 2020 i el 2021 secretari general de la Conselleria de Treball, Afers Socials i Famílies.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here