Adriana Delgado presenta davant d’unes 200 persones la seva candidatura a les municipals de Sant Vicenç

0
63

Unes 200 persones van reunir a la sala de Cal Soler l’acte de presentació d’Adriana Delgado com a candidata d’Esquerra Republicana de Catalunya a Sant Vicenç per a les municipals 202. L’actual alcaldessa va estar acompanyada per la resta de regidors/es republicans, Josep Martí, Silvia Oliveras, Jordi Palma i Gisela Pascual, que van exposar la feina feta durant aquest mandat. Els 5 membres del grup municipal d’ERC, que lidera el Govern local, també van detallar les principals transformacions que estan duent a terme i les que plategen per al proper mandat. Els regidors republicans van concretar les principals accions empreses en un mandat que van qualificar d'”extraordinari”, per haver estat condicionat pels efectes de la pandèmia, i van posar en relleu “la voluntat de canvi” per a Sant Vicent en els àmbits “social, mediambiental, feminista i democràtic”. Entre els arguments de gestió realitzada es va parlar, per exemple, de la “reducció del 50% de les ocupacions de pisos”, les sancions per incompliment de les ordenances, els acords signats per tenir habitatges socials, “la recuperació de l’activitat cultural i esportiva”, les obres del talús del Balcó i la rehabilitació dels carrers Barcelona, ​​Armengol i Castellet, la millora en la contractació, les millores en centres educatius, el projecte per fer una piscina coberta, el nou servei de jardineria, la redacció del nou POUM, la zona granat i els Plans de Reactivació Econòmica i Socials. La formació ha destacat que, amb Adriana Delgado al capdavant, vol “seguir transformant el poble per a les persones, empreses i entitats”, transformar les places, els carrers, els equipaments i l’espai públic com a punts de trobada i activitats de les persones, transformat internament l’Ajuntament, a nivell de personal, d’administració electrònica i d’atenció ciutadana, transformar l’status quo per fer les coses diferents, de fons i estabilitat, i transformar el país perquè tothom tingui millors i igualtat d’oportunitats. La presentació va comptar amb la presència de la consellera de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, Laura Vilagrà, que va beneir “la bona feina feta per ERC al capdavant del consistori sanvicentí i la solvència i capacitat de la candidata Delgado”, i s’hi va posar al servei de l’Ajuntament, del municipalisme i el republicanisme. Isaac Jurado, president de la secció local, va donar la benvinguda a les Jornades Independentistes Memorial Jaume Masats, i va recordar “l’injust judici” a què s’ha sotmès l’alcaldessa per permetre dos debats al Parlament quan era membre de la taula, pels que se li demanen penes d’inhabilitació, i en aquest sentit va assegurar que “passi el que passi és i serà la candidata d’ERC Sant Vicenç”. En finalitzar la xerrada, es va fer una botifarrada, que va comptar amb l’ajuda de Ceps i Manduca, i un concert del grup de música bagenc Oníria.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here