El Geoparc organitza un curs pràctic d’interpretació de la geologia al camp

0
39

Una sortida aprofundirà al delta de Montserrat | GEOPARC/CARLES FORTUNY El Geoparc Mundial Unesco de la Catalunya Central organitza un curs pràctic d’interpretació de la geologia al camp, dirigit principalment a persones que realitzen activitats de guia al territori i volen formar-se en els principals aspectes que conformen el Geoparc. Tot i això, el curs està obert a altres perfils com docents o agents del sector turístic que tinguin interès en aquesta matèria. El curs es farà a partir de 3 sortides sobre el terreny, els dies 19, 21 i 26 doctubre. A la primera de les sortides s’explicarà la història geològica del Geoparc. A la segona, s’aprofundirà als deltes de Sant Llorenç del Munt i Montserrat. A la tercera i última els participants aprendran a identificar les roques del Geoparc. Els geòlegs Oriol Oms, Isaac Camps i David Parcerisa seran els encarregats de guiar cadascuna de les sessions, respectivament. El lloc de les sortides es comunicarà als participants una vegada inscrits al curs. Aquest curs complementa el teòric – pràctic que es va realitzar el 2020 per formar guies acreditats del Geoparc amb una quinzena de participants.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here