Sant Fruitós constitueix el nou Consell de Nens del municipi per al curs 2022-2023

0
41

Una vintena de nens i nenes de 5è i 6è de primària de les escoles del municipi, acompanyats per les seves famílies, han participat al ple de constitució del Consell de Nens de Sant Fruitós de Bages. Aquests nens i nenes han estat escollits pels seus companys per representar-los a les sessions de treball que es duran a terme al llarg del curs escolar. El consell de nens es reunirà de forma periòdica per fer sessions de treball per avançar en diferents projectes que els afectin de forma directa. Des de l’Ajuntament es considera que aquesta és una eina essencial que té per objectiu fomentar la participació entre els més joves a la vida pública del municipi. Els representants daquest curs escolar seran Biel Palacios Pascual, Nil Palma Vila, Pau Argentó Soler i Nolan Pierola Corrales, de lescola Pla del Puig; Abril Soler Lepoutre, Ouiam Azahaaf, Melan Sofia Pérez García, Ainara Gonzalez Llança, Adriana González Llança, Anas Benyeucif, Ian Esquirol Gavilan i David Lobyan Harutyunyan, de l’escola Monsenyor Gibert i Carla Peralta Costa, Claudia Deix Mar . Al mateix acte de constitució també s’ha agraït la tasca duta a terme pels consellers i conselleres que deixen el càrrec: Gerard Carriedo Pérez, de l’escola Pla del Puig, Martí Girona Moncunill i Ivet Altimira Estrada, de l’escola Paidos i Cristian Estirat Peláez, Wassim Azahaaf de l’escola Monsenyor Gibert. L´alcaldessa del municipi, Àdria Mazcuñan i Claret i el regidor d´ensenyament Felip Echarri, així com diversos regidors del consistori, els han rebut a la sala de plens de l´Ajuntament per donar-los la benvinguda i ja els han realitzat el primer encàrrec: presentar una proposta als pressupostos participatius del proper any.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here