La Fira de la Mongeta de Castellfollit promou les activitats familiars

0
39

La Fira de la Mongeta de Castellfollit del Boix arribarà aquest proper diumenge a la seva cinquena edició amb la intenció de promoure aquest llegum a tot el territori i alhora, de dinamitzar el municipi del que és autòcton. La fira, enfocada a un públic familiar, es consolida amb la voluntat de repetir l’èxit de les edicions anteriors. La mongeta de Castellfollit del Boix serà el fil conductor i l’element aglutinador d’una fira que comptarà, de les deu del matí fins a les dues del migdia, amb un mercat de productes agroalimentaris on es podran trobar mongetes, així com tota una varietat de productes artesans i locals. A més, comptarà amb un sistema de tasts perquè els visitants puguin degustar tant la mongeta com la resta de productes. Per arrodonir l’experiència gastronòmica, també hi participarà el cuiner Jordi Llobet, que oferirà un espectacle de cuina en directe on ensenyarà receptes per cuinar mongeta de Castellfollit del Boix. D’altra banda, la programació també ofereix una sèrie d’activitats per fer gaudir tota la família. El contacontes Santi Rovira portarà a la fira l’espectacle Somriu i també es farà una demostració in situ per veure com es batien les mongetes a l’antiguitat i un concert de Titu Martí. Durant tota la jornada hi haurà una exposició de tractors clàssics.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here