Súria realitzarà obres de millora al camí del Fusteret a partir de dilluns

0
62

El camí del Fusteret, que enllaça aquest barri amb l’entrada al nucli urbà de la vila al llarg de la carretera C-1410z, serà objecte d’obres de millora a partir de dilluns que ve, 17 d’octubre. El desenvolupament daquesta actuació afectarà el pas de vianants per aquest camí. Les obres de millora del camí de Fusteret formen part de les previsions del Pla Director Urbanístic (PDU) de la Mineria i aniran a càrrec de l’empresa ICL. La millora s’iniciarà al tram comprès entre el barri surienc i l’edifici de l’estació dels Ferrocarrils de la Generalitat. Aquesta actuació permetrà eixamplar l’amplada del camí, reforçar-ne els elements de seguretat i arreglar les escales actuals entre el barri de Fusteret i la Deixalleria Municipal. Mentre es desenvolupin les obres en aquest tram, el pas alternatiu de vianants s’haurà de fer pel camí de la Deixalleria Municipal. Posteriorment, les obres continuaran amb els altres trams del camí fins a la nova rotonda d’accés al nucli urbà ia les instal·lacions d’ICL, a Tordell. Les obres de millora del camí del Fusteret no comportaran talls de serveis ni circulació al tram de la carretera C-1410z. Tot i això, es recomana als conductors que extremin les mesures de precaució.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here