Súria ultima les obres de millora del parc infantil del Poble Vell

0
57

Les obres de millora del parc infantil del Poble Vell han acabat els darrers dies, amb la renovació dels jocs infantils i la instal·lació d’un nou paviment amortidor. Aquesta actuació s’afegeix a altres intervencions de millora de parcs infantils que han estat realitzades al centre urbà i altres barris suriencs. La millora del parc infantil del Poble Vell s’ha fet a sol·licitud de l’Associació de Veïns del barri, dins dels pressupostos participatius de l’Ajuntament. La coordinació del projecte ha estat a càrrec de l’àrea municipal d’Urbanisme. El parc infantil del Poble Vell està ubicat a la carretera de Sant Salvador. El pressupost d’aquesta actuació ha estat de 24.302,85 euros, incloent-hi obra civil i adquisició dels nous jocs. En els darrers mesos han estat millorats i renovats els parcs infantils de la plaça de Sant Joan, del Parc Municipal Macary i Viader, i dels barris de Joncarets, Salipota (carrer Pompeu Fabra) i Santa Maria (carrer de les Flors). En total, els pressupostos d’aquestes obres de millora i renovació dels parcs infantils pugen a prop de 275.000 euros, en una de les actuacions destacades de l’actual mandat municipal. Es tracta de la inversió més gran realitzada des de l’Ajuntament per a la millora d’aquests equipaments bàsics dels barris i del centre urbà.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here