El Pont estrena un espai de dol per als nens morts a la gestació o nadons

0
35

El Pont de Vilomara i Rocafort ha estrenat al recinte del cementiri l’Arbre dels Records, promogut i pensat per oferir un espai de dol per a totes aquelles famílies que han patit la mort d’un nadó a l’etapa gestacional o neonatal. La inauguració va tenir lloc, precisament, coincidint amb el Dia Internacional del dol perinatal, gestacional i neonatal. És un espai que s’ha anat habilitant progressivament a diferents municipis del nostre país, de la mà de l’associació Little Stars de la Catalunya Central, orientada a donar suport a les famílies que han patit aquesta pèrdua. Durant l´acte inaugural, l´alcalde, Enric Campàs, i el president de l´associació, Marc Solanelles, van manifestar la importància de donar acompanyament a les famílies que han passat per aquesta situació, en un duel encara no reconegut socialment. Tot seguit el capellà va fer la benedicció de l’espai. Per acabar l’acte es va fer un enlairament de globus amb missatges escrits per les famílies presents.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here