Món Sant Benet convida a espantar fantasmes en la nova activitat de tardor

0
47

Aquesta tardor arriba a Món Sant Benet l’operació Espanta Fantasmes, una nova activitat familiar que combina una gimcana per diferents espais del monestir amb un petit taller de cuina. La proposta incorpora elements de misteri, aptes per als més petits, però sense perdre de vista la tradició. L’activitat es farà en diverses sessions des d’aquest dissabte i fins al 27 de novembre. L’activitat proposa als assistents participar en el curs de Gestió i control d’ànimes d’ahir, d’avui i de sempre, que «donarà eines per espantar els fantasmes entremaliats que els ronden per casa o les almites que vénen de visita i mai acaben de marxar», segons informen des de la Fundació Catalunya La Pedrera. De fet, seran aquestes últimes les que suggeriran diferents proves per realitzar els més petits. Al final, tindran “una recompensa deliciosa”. Es tracta d’una recepta de mousse de castanya que podran elaborar, amb l’ajuda dels pares i les mares, i menjar-se’n. L’activitat, que ja té entrades a la venda, continua amb l’èxit de format ja estrenat l’any passat amb l’Operació Reyes Magos i aquesta primavera amb l’Operació Pasqua. Tot i que fa poques setmanes que l?activitat es va posar a la venda, ja hi ha un bon nombre d?entrades venudes i, de fet, algunes sessions ja s?han omplert. Cosa que fa preveure un bon nou èxit de l’activitat. L’operació Espanta Fantasmes es durà a terme, en diverses sessions diàries, del 22 d’octubre al 27 de novembre. Les entrades, a un preu de 5 euros per als adults i 9,5 per als nens, es poden adquirir ja a la pàgina web de l’equipament ia les taquilles del monestir i inclouen tot el material necessari per a la realització de la gimcana i la recepta culinària.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here