El Geoparc convoca un curs amb 3 sortides per entendre la geologia sobre el terreny

0
42

El Geoparc Mundial Unesco de la Catalunya Central organitza un curs pràctic d’interpretació de la geologia al camp, dirigit principalment a persones que realitzen activitats de guia al territori i volen formar-se en els principals aspectes que conformen el Geoparc. Tot i això, el curs està obert a altres perfils com docents o agents del sector turístic que tinguin interès en aquesta matèria. El curs es farà a partir de 3 sortides sobre el terreny, avui, divendres i el 26 d’octubre. A la primera de les sortides s’explicarà la història geològica del Geoparc. A la segona, s’aprofundirà als deltes de Sant Llorenç del Munt i Montserrat. A la tercera i última els participants aprendran a identificar les roques del Geoparc. Els geòlegs Oriol Oms, Isaac Camps i David Parcerisa seran els encarregats de guiar cadascuna de les sessions, respectivament. El lloc de les sortides es comunicarà als participants una vegada inscrits al curs.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here