La 2a Jornada feminista de Santpedor posarà èmfasi en la sexualitat conscient i els drets sexuals i reproductius

0
64

L´Ajuntament i l´Assemblea Feminista Jerònimes organitzen per al proper dissabte 22 d´octubre la segona edició de la Jornada Feminista de Santpedor, que va néixer fa un any com una declaració d´intencions i fruit del treball conjunt entre la regidoria d´Igualtat i l´assemblea feminista del poble i que va tenir molt bona rebuda. La Jornada d’aquest any té com a objectiu aprendre i reflexionar al voltant de la sexualitat conscient i els drets sexuals i reproductius de la mà de professionals d’aquestes matèries mitjançant un taller i una taula rodona. La regidora d’Igualtat, Núria Martínez Amat, i l’Assemblea Feminista Jerónimas asseguren que «s’ha volgut posar el cos de la dona al centre ja que normalment se silencia, s’invisibilitza i es menysprea a causa de la repressió que pateixen en els diferents processos corporals per part d?una societat històricament patriarcal». El taller Coneixent la pelvis i sexualitat conscient serà a les 10 del matí a la capella de Sant Andreu i comptarà amb Elena Serrano, coach sexual individual i de parella, i Núria Falla, fisioterapeuta i osteòpata especialitzada en ginecologia i obstetrícia. Cal inscripció prèvia a través del web municipal www.santpedor.cat La taula rodona El teu cos, un camp de batalla, sobre drets sexuals i reproductius, serà a 2/4 de 6 al Convent de Sant Francesc i anirà a càrrec de la psicòloga Maria González, cap de l’àrea comunitària de l’Associació de Drets Sexuals i Reproductius i el Centre Jove d’Atenció a les Sexualitats; la psicòloga i sexòloga Elena Crespi i la metgessa i ginecòloga de la Universitat de l’Havana, Montse Català, cofundadora de la casa de naixements Migjorn. De caràcter més lúdic, el programa de la Jornada feminista de Santpedor inclou un concert vermut amb Gessamí Boada, cantautora catalana que farà emocionar i reflexionar a través de les seves cançons. Serà a 2/4 d’1 a la placeta del Born, i comptarà amb servei de bar amb la col·laboració de l’Ateneu Ca la Teia.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here