Súria inicia els treballs per millorar la seguretat del camí del barri del Fusteret

0
43

Vista parcial del camí del barri de Fusteret | AJUNTAMENT DE SÚRIA Des d’aquesta setmana, el camí del Fusteret, que enllaça aquest barri amb l’entrada al nucli urbà de la vila al llarg de la carretera C-1410z, és objecte d’obres de millora, que afecten el pas de vianants. Els treballs es formen part de les previsions del Pla Director Urbanístic (PDU) de la Mineria i són a càrrec de l’empresa ICL. La millora s’ha iniciat al tram comprès entre el barri surienc i l’edifici de l’estació dels Ferrocarrils de la Generalitat. Aquesta actuació permetrà eixamplar l’amplada del camí, reforçar-ne els elements de seguretat i arreglar les escales actuals entre el barri de Fusteret i la Deixalleria Municipal. Mentre es desenvolupin les obres en aquest tram, el pas alternatiu de vianants s’haurà de fer pel camí de la Deixalleria Municipal. Posteriorment, les obres continuaran amb els altres trams del camí fins a la nova rotonda d’accés al nucli urbà ia les instal·lacions d’ICL, a Tordell. Les obres no comportaran talls de serveis ni circulació al tram de la carretera C-1410z.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here