Joan Carles Batanés repetirà com a candidat de Gent Fent Poble a Sant Fruitós a les properes municipals

0
45

L’exalcalde de Sant Fruitós de Bages, Joan Carles Batanés, repetirà com a candidat de l’agrupació d’electors Gent fent Poble (GfP) a les eleccions del maig del proper any. Batanés ha estat escollit de forma unànime a l’assemblea de l’Associació Més Gent fent Pueblo, que va reunir una setantena de persones entre Vocals i simpatitzants. Reunits al restaurant Can Ferrer de Torroella de Baix, els gairebé trenta vocals amb dret a vot van donar suport a Batanés, que va tenir paraules d’agraïment pel seu equip i per totes les persones que s’han mantingut amb la formació GfP en aquest període fora del govern local. En la seva intervenció, Batanés, va posar de manifest que, malgrat que fa 11 anys que és al capdavant de Gent fent Poble, manté «la il·lusió del primer dia» i la creença que pot fer molt per Sant Fruitós de Bages. Un torn de paraules obert després de ser elegit candidat va servir, segons apunten des de la formació, «per escoltar el caliu i el suport del grup humà que formen l?associació i dels simpatitzants que van acompanyar l?assemblea». Així mateix, segons apunten des de l’agrupació d’electors, «es va posar de manifest la necessitat que té Sant Fruitós de Bages de tornar a la normalitat, de tirar endavant projectes veritablement necessaris, de tornar a escoltar i parlar a peu de carrer amb els veïns i de reactivar econòmicament i socialment un municipi amb gran potencial». Gfp, amb Batanés al capdavant, va guanyar les últimes eleccions municipals del 2019 i va governar en minoria fins al juny del 2020 quan una moció de censura d’ERC, Junts i el PSC el va apartar del govern i el va deixar a l’oposició després de 9 anys al davant de l’alcaldia.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here