Súria celebra una reeixida primera Festa de la Tardor-Octoberfest

0
62

Súria va omplir de públic i activitat lúdica i solidària el Parc Municipal Macary i Viader a la primera edició de la Festa de la Tardor-Octoberfest. La Festa va reunir diferents grups musicals i elaboradors de productes locals, a més d’incloure un torneig solidari de pàdel que es va desenvolupar durant tot el cap de setmana. En aquesta primera edició, la Festa de la Tardor va atreure especialment un públic jove i familiar. L’organització va anar a càrrec de l’àrea municipal de Joventut, el Casal de Joves i l’entitat Súria Lucha. Les activitats de la Festa de la Tardor es van iniciar amb una fira de la cervesa, amb la participació dels elaboradors locals La Pirata, Hoppit, Grenyut i Guineu. Posteriorment, va tenir lloc un sopar amb foodtrucks i llocs de restauració local. Els concerts de la Festa de Tardor van anar a càrrec dels grups The Bokillas, Banda Neon i del DJ Cristian Hoock.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here