La Fira de la Llenega arriba aquest diumenge a Cardona amb una varietat de bolets

0
60

Cardona acollirà diumenge, 30 d’octubre, la 29a Fira de la Llenega, una jornada que comptarà amb activitats per a tots els públics i amb la varietat de bolets com a fil conductor. A l’edició d’enguany prendran protagonisme l’exposició micològica a càrrec de l’Agrupació Micològica del Berguedà, un espectacle de danses i música folk de l’Escola Municipal de Música o un showcooking a càrrec del xef Jordi Llobet. Ja al matí, diverses parades amb tota mena de varietats de bolets s’ubicaran a la Plaça del Mercat, on també hi haurà la tradicional exposició micològica, de 10 a 2. També al matí, i durant tota la jornada, els botiguers trauran la parada al carrer, pel centre històric. En aquest mateix espai tindrà lloc, de 11 a 2/4 de 2, el concurs infantil de bolets. Al Passeig de la Fira hi haurà parades d´artesania. De cara al migdia, al Passeig de la Fira, hi haurà una degustació de tapes cuinades amb bolets a càrrec de productors locals i que, prèviament, caldrà comprar els tiquets a partir de les 11 del matí (3 euros per tapa). També al mateix Passeig hi haurà un concert a càrrec de Dr. Swinguez. L’estrella Michelin Jordi Llobet, present a la Fira La Fira de la Llenega oferirà un showcooking, que es traduirà amb uns tallers de cuina amb bolets i tast amb maridatge de vi, a càrrec del xef manresà Jordi Llobet. Es farà a la sala polivalent del Centre Cívic en horari de 12 a 1 del migdia. L’aforament és limitat i l’entrada es pot adquirir a cardonaturisme.cat Jordi Llobet compta amb una estrella Michelin i va ser proclamat segon millor cuiner d’Espanya el 2008 amb 2 sols Repsol. Actualment dirigeix ​​l’Escola Espai Gastronòmic Jordi Llobet de Manresa. Per la seva banda, la Unió de Botigues i Comerciants de Cardona (UBIC) organitzen, de cara a la tarda, una sessió de cinema familiar al Pavelló Municipal amb crispetes i begudes. Tot seguit, hi haurà ball amb Marc Anglarill, botifarrada i bingo. La jornada finalitzarà amb un concurs a la millor disfressa i al més original.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here