Les obres durbanització del carrer Major de Sant Joan arriben a la fase final

0
30

Les obres d’urbanització del carrer Major de Sant Joan de Vilatorrada, al tram que va des del carrer Migdia fins al carrer Riu Cardener, arriben a la seva fase final i quedaran acabades aquest mes de novembre com estava previst. Els treballs es consideren una segona fase de la renovació que ja es va executar en aquesta cèntrica via el 2010, des del carrer del Sol fins al d’Àngel Guimerà. Els treballs, que es van iniciar el juliol passat, han renovat el sistema de clavegueram que havia quedat obsolet i calia un canvi per evitar riscos a llarg termini. També s´ha començat a col·locar el nou paviment de les voreres, de lloses de formigó prefabricat i seguint així també l´estructura del tram urbanitzat el 2010. El regidor d´Obres i Manteniment, Marc Barons, es va mostrar satisfet amb el procés de l´obra i ha assegurat que “el resultat serà satisfactori”. També ha volgut agrair als veïns i veïnes de la zona “la paciència que estan tenint, són els més afectats i entenem que hagin estat uns mesos pesants, però també estem convençuts que es tracta d’una millora necessària per al municipi”. Ara queda per finalitzar la pavimentació del carrer a la zona de trànsit de vehicles i aparcament, on es col·locarà un paviment asfàltic amb la capacitat mecànica correcta per absorbir el flux de trànsit, i substituir l’enllumenat per làmpades LED, de menor consum i seguint el criteri estètic del tram. Tal com estava previst, l’obra del carrer Major quedarà finalitzada aquest mes de novembre i el cost ha estat de 316.000 euros, subvencionats per la Diputació de la Barcelona.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here